Årsmötet 2013

Liten rapport från årsmötet!

Vi började med en guidad tur runt Märsö Gård, det var ju ett måste då få av oss hade varit där tidigare!

Efter det började vi ha årsmöte med gott fika.

Olof Martinsson omvaldes som ordförande för MDRF, och Bea Öberg Tillbom samt Karin Gadde Jennische valdes om på två år som ledamöter. Karin fortsätter som sekreterare för MDRF.

Nya i styrelsen, som suppleanter, valdes Marie Aichner och Irene Friederich.

Årsmötet fann att klubbens ekonomi var i gott skick och att den tidigare styrelsen beviljas ansvarsfrihet.

Motionen om att arrangera Distansgalan 2014 bifölls och nu får vi avvakta Distanskommitténs beslut om vem som kommer att få arrangera.

//Kattis Mungsgård

Årsmötet hålls söndagen den 24 februari kl 15:00 hos Karin Knutsgård på nya gården på Märsön, strax söder om Enköping mot Strängnäs.

Anmälan om deltagande på årsmötet görs till Karin på tel 070-512 98 59 eller på mail This is a mailto link senast fredag den 22 februari.

Från Enköpingshållet tar du riksväg 55 söderut mot Strängnäs, och från Strängnäs tar du samma väg fast norrut mot Enköping.

Från Enköping passerar du Hjulstabron, efter några 100 meter efter bron tar du första vägen till vänster, Östra Märsövägen. Tag direkt vänster igen, Forellvägen. Följ denna så långt det går så kommer du till Märsö gård.

Från Strängnäs tar du, när du passerat den södra bron över till Märsön, andra vägen till höger - Östra Märsövägen - och sedan som ovan.

Info inför årsmötet!

Kallelse och dagordning, årsmöte 2013

Verksamhetsberättelse 2012

Revisorernas berättelse

Valberedningens förslag

Motioner:

Ska vi arrangera distansgalan 2014?

Uppdaterad: 07 NOV 2017 23:10 Skribent: Katarina Mungsgård

Susanne WidnerKrafftHööksSätra BrunnSkultuna Messingsbruk