Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Drottning Kristinas Ritt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Drottning Kristinas Ritt


Drottning Kristinas Ritt arrangeras för andra året tillsammans med Kungsörs Ridklubb. Nytt för i år är att vi även har en tävlingsklass över 50 km, men tävlingsformen är precis som i fjol Tempoklass. Tävlingscentrum är vid Klämsbo, strax söder om Kungsör. Här kommer vi att publicera all info inför ritten, och även på tävlingens fb-sida "Drottning Kristinas Ritt".

Slingorna går i huvudsak på grusvägar med inslag av stigar och en del asfalt. 30 km slingan följer till stora delar den västra slingan av Drottning Kristinas Ridled men förlängs för att nå rätt längd. 20 km slingan går mer österut, och den avslutande slingan är en loop, där ni kommer tillbaka till tävlingsplatsen efter ungefär halva sträckan. Det kommer alltså finnas tre olika slingor, där tävlingsklassen rider 30 km slingan plus loopslingan och CR rider 20 km-slingan och sedan loopslingan.

Välkomna till Kungsör!!!

Inga nyheter är skapade
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info