Hoppa till sidans innehåll

Full fart med tävlingar

20 APR 2019 21:40
Förra helgen arrangerade vi, tillsammans med Kungsörs Ridklubb, Drottning Kristinas Ritt. Det blev en mycket lyckad dag, som dessutom kröntes med hemmaseger! I helgen är det Kristinehamn och A9-ritten.
  • Skapad: 20 APR 2019 21:40

Vi börjar med vår egen tävling, som bjöd på solsken men kanske inte den stora värmen. Men det gick ju bra ändå och allra bäst gick det för Carolina van den Berg och hennes Assiaf, som tog hem segern i tävlingsklassen efter en fint riden tävling. Det var Carolinas första seger i distansritten, så detta var säkerligen extra roligt! Grattis Carolina och Assiaf!

Är du nyfiken på bilder från Drottning Kristinas Ritt? Det finns två olika album med bilder upplagda i rittens facebookgrupp, sök på Drottning Kristinas Ritt, så kommer den upp.

Nu över till helgens tävling i Kristinehamn. Här håller tävlingen internationell status och 80 km är längsta distans. 7:30 går första start, i CEI80 km-klassen, och här startar Maria Hagman Eriksson med Toutatix. I den nationella 80 km klassen startar Lasse Thunander/ Grammatic och i T50 debuterar Pernilla Klingede nyförvärvet Leo Doc.

Lycka till allihop!

Skribent: Katarina Mungsgård
Epost: This is a mailto link


Susanne WidnerKrafftHööksSätra BrunnSkultuna Messingsbruk
Nisch Häst

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info