Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Grönt kort-kurs"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Grönt kort-kurs


Behöver du grönt kort för att kunna tävla när säsongen går igång?

Nu är en ny kurs inplanerad!

 

Kursen omfattar två tillfällen, lördag 13/2 och 20/2. Mellan kurstillfällena blir det hemuppgifter att arbeta med.

 

Plats: Hemma hos Karin Gadde Jennische, Forsby Björklinge. Exakta tider får du vid anmälan.

 

Anmälan sker direkt till Karin GJ, som även svarar på frågor om kursen, på tel 070-777 68 61 eller på mail jennische@hotmail.com

 

Grönt kort är nödvändigt för att få tävla inom ridsporten. Det är inte grenspecifikt, utan innebär en bekräftelse på att de grundläggande kunskaperna om häst och hästhållning finns där. Kursen består  av en teoretisk del med prov samt den del praktiska övningar med tex lastning av häst o visning av häst för had. Du behöver också ha ett intyg på dina ridkusnkaper från tränare eller behörig ridlärare. Ridintyget kan du ta med dig vid kursstart eller ordna senare.

 

Kostnaden för kursen är 500 kr för icke medlemmar i MDRF, men är du medlem i MDRF är kostnaden 250 kr. I kostnaden ingår kurslitteratur samt den administrativa avgiften till förbundet. Eventuell kostnad för ridintyg tillkommer, du får själv förhandla den med den instruktör du vill rida för.

Inga nyheter är skapade
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info