Hoppa till sidans innehåll
Hubertusritt 2012

MDRFs Höstritt

31 AUG 2020 19:07
Söndagen den 11 oktober bjuder vi in till en tävlingsdag i Västerås!
  • Skapad: 31 AUG 2020 19:07

Tävlingsklassen som erbjuds är T50 km, och tävlingsplatsen kommer att vara på Nortuna gård, ca två mil norr om Västerås mot Sala.

Anmälan sker via tdb, precis som vanligt, men MDRF har valt att stå utanför tdbs betalningslösning, så betalning för start sker antingen via klubben bg, eller via swish. Läs instruktionerna i propositionen noga, där står exakt vilken information vi vill ha för att kunna registrera din betalning. Senast den 2 oktober kl 18:00 ska vi ha betalningen tillhanda. Vi har även en begränsning för antalet starter, det är max 20 ekipage som får komma till start.

Banorna kommer till största del gå på grusvägar, med inslag av några få stigar och ca 3 km asfalt totalt sett. Vår förhoppning är att ni kan använda era transporter som vilområde, på gräs. Däremot kommer det att vara en bit iväg att hämta vatten, så det bästa vore om ni kunde ta med vatten i dunkar till tävlingen.

I dessa coronatider kommer vi att, utefter de rekommendationer som gäller för dagen, anpassa tävlingsplats och arrangemang till dessa. Mer information om detta kommer vi att delge senast i ryttarmeddelandet.

På facebook finns det en grupp som heter MDRF Höstritt, även där kommer mycket information komma om ritten.

Vi kommer även lägga in en begäran om härligt, krispigt höstväder!

 

Varmt välkomna till oss i oktober!

Skribent: Katarina Mungsgård
E-post: This is a mailto link
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info