Hoppa till sidans innehåll

Romfarsritten 2022


Vi vet att många vill komma och rida hos oss, och vi jobbar hårt för att få till en tävling. Det är inte lätt med tanke på den domarbrist som råder, men vi gör så gott vi kan. 

Årets ritt kommer ha sitt tävlingscentrum i Munga, ett par mil norr om Västerås längs rv 56. Banorna är mestadels grusvägar, med inslag av asfalt och stigar. Generellt är vägarna hårda, men utan stort gruskross. Banan är även flack och lättriden såtillvida att den är rättfram och kan vara snabb.

För att vi ska kunna genomföra ritten behöver vi funktionärer, och just nu har vi lite brist på det. Ska du tävla och har plats i bilen, och en kompis du kan dra med som kan hjäpa oss att arrangera, så vore det helt fantastiskt toppen! Kontakta Marie Aichner Löfgren tex på fb, där vi har en funktionärsgrupp med namnet MDRFs Eminenta Funktionärer.

Servering under dagen kommer finnas, på "nästa äng" från tävlingplatsen (över den lilla bron i sydvästra hörnet, ligger kiosken. De har mat, godis, dricka och förhoppningsvis även glass. 

Ryttarmeddelande 

Rittkarta

Ny anläggningsskiss

ICE-blankett

 

Uppdaterad: 07 JUN 2018 20:27 Skribent: Marie Aichner
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info