Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Romfars Silverritt 2019"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Romfars Silverritt 2019


Välkomna till Sala och Romfars Silverritt!

Årets tävlingsdatum är söndagen den 30 juni och vi hoppas att vi i år får välkomna till ett sommarvackert Sala!

Tävlingsplatsen är belägen vid Ryttargården - Salaortens Ryttarförenings anläggning, strax öster om Sala. Ni kommer att ha ert vil-område vid transporten även i år.

Årets tävling bjuder på en ny 20 km slinga, som vi tyvärr inte fick använda ifjol då det brann i skogen precis intill slingan. Vi hoppas att vi slipper bränder och annat sattyg i år :). Banorna är tekniska i den bemärkelsen att det är lättridet men på varierat underlag, där delar är hårda grusvägar  och andra delar är på fina, preparerade travträningsbanor. Banorna går genom vackert odlingslandskap varvat med skogsvägar och framför allt på 20 km-slingan, två inslag av lite längre partier med stigar.

Likt förra året vill vi hjälpa till att hylla våra fantastiska groomar som väljer att ställa upp i tid och otid, ur och skur, med ett glatt humör. 
Nytt för i år är att vi lottar ut bästa kvinnliga respektive manliga groom! Ryttaren lämnar in sin nominering under dagen, senast kl 12:00 till sekreteriatet, för att vara med i utlottningen. Stort tack till Apoteket i Kungsör - Ett Liv I Hälsa!

Behöver du boxplats? Kontakta Katarina Mungsgård för bokning, antingen via PM på facebook, eller mail kattischen@yahoo.se, 0708-375 475.

Allt eftersom så kommer det mer information här, men även på rittens facebook-sida: Romfars Silverritt 20190630.

Välkomna till oss!

Inga nyheter är skapade
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info