Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer 2019

07 JUN 2019 15:13
  • Uppdaterad: 07 JUN 2019 15:13

Sponsorer till Romfars Silverritt 2019

Skultuna Messingsbruk - Sponsor av det åtråvärda Best Condition-priset! I 400 år har Skultuna Messingsbruk tillverkad föremål av högsta kvalitet till både vardag och fest! 

Emin - EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Nisch Häst - Drivs av familjen Scherdin från en gård mellan Uppsala och Tierp, Lilla Backbo Gård

Hööks - Vi står för funktion, mode och passion. Funktion – för att vi vet att ridkläder och hästutrustning av hög kvalitet ger en bättre upplevelse. Mode – för att ridsport inte bara är en hobby, utan en livsstil. Passion – för att det i grunden handlar om en gränslös kärlek till hästar

KRAFFT - Genom daglig och nära kontakt med hästägare över hela landet har KRAFFT utvecklats till att bli landets idag största leverantör av hästfoder.

Pavo - Vår filosofi är enkel: Vi vill att hästarna ska må så bra som möjligt. Eftersom en rätt sammansatt foderstat är avgörande för hästens hälsa har vi höga krav på de produkter vi tillverkar. Våra foder framställs från de bästa råvarorna och är vetenskapligt undersökta och noga testade. 

Glada Hästen i Spiltan - En av Västerås största ridsportbutiker. Här finns allt från ryktborstar till kläder, foder, tvättservice och sadelutprovning med mera. Fantastisk service med en glad och trevlig personal. Bra webshop.

Apoteket i Kungsör - För Ett Liv I Hälsa

Susanne Widner - Uppbyggande ridövningar. Uppbyggande Träning för dig med egen häst. Lär dig enkelt och pedagogiskt hur du jobbar med uppbyggande träning för dig och din häst. Susanne beskriver hur du jobbar mot ditt mål och gör en träningsplan utifrån detta som innehåller styrkearbete, koordinationsträning för en bättre balans och en bra kondition som bygger hästen från grunden. Susanne har skrivit två böcker i ämnet.

Skribent: Marie Aichner
Epost: This is a mailto link


Susanne WidnerKrafftHööksSätra BrunnSkultuna Messingsbruk
Nisch Häst

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info