Hoppa till sidans innehåll

Ryttarmeddelande & övrig info 2019

12 JUN 2019 21:16
Nedan läggs ryttarmeddelande, banbeskrivning och lite annan information in.
  • Uppdaterad: 12 JUN 2019 21:16

Banbeskrivning till alla klasser.
Längst ner på banbeskrivningen finns även information till groomisarna med en länk till en interaktiv karta. Mycket praktiskt för er som inte hittar så bra i kartböckerna ;)

Ryttarmeddelande

Anläggningsskiss 

När du tittar på skissen så ha det i åtanke att gräspaddocken längst norrut där vi har start, ankomst och uttid, är ca 105-58 meter. Paddocken som veterinärgrinden är i är ca 85x56 meter. Sekretariatet är beläget mellan stora gruspaddocken och ridhuset, där även serveringen finns. Vägen upp från parkeringen till sekretariatet är hästfritt. Detta för att det är verksamhet på ridskolan under tävlingsdagen. ALL parkering sker på parkeringarna vid infarten.

Rittkarta

Blå slinga är knappa 30 km, röd slinga ca 20 km. Klass 1 rider blå, blå, röd. Klass 2 rider blå, röd. CR rider röd, röd. Skrittsträckor förekommer.

Groomvägskarta

Groomvägsbeskrivning

Detaljer över groomstopp vid Järndammen/ Gyltberget

Detaljer över groomstopp vid Ösby och Hov

ICE-blanketter, skriv gärna ut en och ta med ifylld till sekretariatet för att spara in lite tid. Det finns tomma kopior i sekretariatet om ni inte har tillgång till skrivare.

Groomen, denna är till dig.

Servering, kommer att erbjudas en lättare variant. Varma och kalla drycker, fikabröd och något mer. Uppdateras lite närmre. Betalning via swish. Alla groombilschaufförer bjuds på en varm kaffe eller thé vid uppvisande av kupong :)
Vi kan rekommendera en finfin pizzeria som ligger längs med groombilsvägen, lägg en beställning på vägen ut och hämta på vägen in?! 
Det finns även Lidl, Willys och Ica Maxi inom ca 5 minuters bilväg från tävlingsplatsen.

Uppstallning - alla som har bokat box får boxplats på tävlingsplatsen. Kostnad 250 kr som betalas antingen kontant eller via swish. Kontant ska vara jämna pengar, vi har ingen växel. I priset ingår spån (motsvarande en bal). Vid avresa ska boxen vara mockad men behöver inte vara tömd på allt spån. Boxarna är uteboxar och lokaliserade på baksidan av ridhuset.

Skribent: Marie Aichner
Epost: This is a mailto link


Susanne WidnerKrafftHööksSätra BrunnSkultuna Messingsbruk
Nisch Häst

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info