Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kattis Mungsgård

Proposition och info


Nu finns propositionen publicerad på http://www3.ridsport.se/Tavling/Tavlingsdatabasen/, och det är öppet för anmälan!

 

Du som funderar på att starta i T80-klassen, tänk på detta! Första slingan passerar riksväg 56. Hastigheten på denna är 100 km/h. Passagerna över vägen sker där det är bra sikt och det kommer att finnas funktionärer på plats för att vara dig behjälplig. Vill du hoppa av och gå över vägen finns det "hoppa upp-pallar" på andra sidan. MEN - övergången sker på eget ansvar och risk.

 

T80-klassen är även DM för Stockholmsdistriktet.

 

Tävlingscentrum är flyttat till Nortuna Gård 1 iår, och där ska det kunna gå att ha vilområde och parkering på samma plats. Upptrav är på gårdsplanen framför stallet.

 

Slinga 1/ Sevalla rids bara av T80 och är den som går över riksvägen. Denna är ca 30 km lång. Främst grusvägar, med lite asfalt och en del stigar. En del grovt grus, när man rider över en grusås.

Slinga 2/ Haraker är lite förlängd år och har blivit 34 km. Slingan är flack och går främst på grusvägar, en längre skogs/traktorväg och ca 2 km asfalt.

Slinga 3/ Romfartuna går främst på grusvägar och är flack. Ni som red ritten i fjol, kommer att märka att slingan rids till största delen åt motsatt håll. Ca 16 km lång.

 

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:20 Skribent: Katarina Mungsgård
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info