Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer 2018


Sponsorer till Romfars Silverritt 2018

Dr. Schaette - Årets huvudsponsor för klass 1 80km! Dr. Schaette erbjuder ett brett produktsortiment som är naturligt och mycket effektivt. Styrkan ligger i att vi arbetar helt i samklang med naturen. Bröderna Schaette förstod snabbt växternas naturliga kraft och potential att ge positiva resultat utan onödiga bieffekter.

Folksam - Du som är medlem i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är olycksfallsförsäkrad i Folksam. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är en medlemsförmån framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

Skultuna Messingsbruk - Sponsor av det åtråvärda Best Condition-priset! I 400 år har Skultuna Messingsbruk tillverkad föremål av högsta kvalitet till både vardag och fest! 

EminEMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

SCA StallpelletsVill du ha en skön, mjuk men stillaliggande bädd till din häst? Lättsammare vardag i stallet, mindre damm och långsamtväxande gödselstack? Och samtidigt värna om hästhälsa och miljö? Då är SCAs Stallpellets ströt för dig!

Nisch Häst - Drivs av familjen Scherdin från en gård mellan Uppsala och Tierp, Lilla Backbo Gård

Hööks Vi står för funktion, mode och passion. Funktion – för att vi vet att ridkläder och hästutrustning av hög kvalitet ger en bättre upplevelse. Mode – för att ridsport inte bara är en hobby, utan en livsstil. Passion – för att det i grunden handlar om en gränslös kärlek till hästar

KRAFFT Genom daglig och nära kontakt med hästägare över hela landet har KRAFFT utvecklats till att bli landets idag största leverantör av hästfoder.

Sätra BrunnFör människor som behöver stoppa tiden för att sätta fart på tanken erbjuder Sätra Brunn en oas i nutiden. En plats för återhämtning, möten och nytänkande, där helhetssynen på människan är genomgående. Våra ledord är: Läkande- Lärande- Skapande.

Kolla masken Vidilab - kollamasken är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i din häst. Ett snabbt, prisvärt och säkert sätt. Analyseras av Vidilab – ett ackrediterat laboratorium med lång erfarenhet och hög kompetens.

Sala Silvergruva - Gruvområdet har mycket intressant och fint att bjuda på. Det vackra gruvområdet är en riktigt härlig oas under vår och sommar, en färgsprakande tavla under hösten och ett vackert sagolandskap under den snöiga vintern. I gruvområdet finns - förutom skön natur - vackra gamla byggnader, olika hantverkare och både handelsbod och värdshus. Under sommarhalvåret finns även ett café inrymt i Stigarbostaden.

PavoVår filosofi är enkel: Vi vill att hästarna ska må så bra som möjligt. Eftersom en rätt sammansatt foderstat är avgörande för hästens hälsa har vi höga krav på de produkter vi tillverkar. Våra foder framställs från de bästa råvarorna och är vetenskapligt undersökta och noga testade. 

Uppdaterad: 04 JUN 2018 18:58 Skribent: Marie Aichner
E-post: This is a mailto link
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info