Hoppa till sidans innehåll

Maria Berglund


Häst: araben Berry J även kallad Jeppe

 

Ort: Salbohed

 

Hur kom du i kontakt med distansen? Hur kom jag i kontakt med distansen: 2010 blev Jeppe min. Han tävlades upp till LA dressyr hos tidigare ägare. Jag ville ha en allroundhäst som jag kunde göra mycket med på en gång. Vi tog många långa turer och började då fundera på distans. Jag googlade lite och tog kontakt med Katarina Mungsgård. Kattis hade en kurs om distansridning på Glada hästen i Västerås. 2012 red vi vår träningsritt i Björklinge. Jeppe är inte så snabb men han är uthållig. Vi rider ritter upp till 50 km.

 

Vad har du för tankar runt säsongen 2015?  Vi tänker rida CR40 på Livisedalsritten. Vi tänker även vara sällskap till ett nytt ekipage vid en "prova på" på Romfarsritten. Sen  kommer vi rida en ritt till i år. Vet ännu inte vilken.

 

Favoritmat? Grillat med tzatziki och fetaostsallad

 

Berätta om ett hästminne som har fastnat hos dig! Det var när jag som 12-åring träffade det som skulle bli min ponny. Jag gläntade på en boxdörr som varken ponnyn eller jag såg över och där stod hon, en tjock, liten vit ponny som tittade nyfiket på mig med pigga glada ögon. Det såg ut som hon log och sa hej! Kärlek vid första ögonkastet för båda två!

 

 

 

Uppdaterad: 08 FEB 2018 21:12 Skribent: Katarina Mungsgård
E-post: This is a mailto link
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info