Hoppa till sidans innehåll

Ryttarträff 13/2


Här kommer en liten uppdatering om vad det pratades om på ryttarmötet hos Karin K den 13 februari.

 

Karin GJ kör igång en grönt kort kurs inom kort, mer info finns under kurser/föreläsningar här på hemsidan.

 

Fjällnoraritten har fått en arbetsgrupp. I denna ingår Olof, Irene, Karin GJ, Caroline R, Cherry och Elanor. Rent praktiskt så är det klart med markägarna för Fjällnoraritten, men med tävlingsplatsen finns det vissa frågor att lösa då vi inte kommer att ha tillgång till fårhagen i anslutning till parkeringen,

 

Romfarsritten: här går arbetet vidare, klart med markägare. I gruppen ingår Kattis M, Karin K, Elin E, Marie A och Myy. Vissa praktiska problem som tex toalettlösning, är klar, medan andra saker jobbas det vidare på.

 

Loppisförsäljningen i Fyris Park, kan vi konstatera gick bra, så här i efterhand. Behållningen blev dryga 2000 kr till klubben. Tack till alla som har hjälp till och skänkt prylar!

 

Klubbkläder: Råder viss tveksamhet kring kvalitet och material/ Sjöhagen Wear. Karin K kommer att kolla med Intersport om vad de har för lösningar för klubbkläder.

 

Vi har besökt Säva Ridcenter och presenterat distansritten och MDRF, samt att Maria HE har varit på Glada Hästen i Västerås och pratat distansritt. 

Uppdaterad: 22 FEB 2012 13:06 Skribent: Katarina Mungsgård
Sponsorer 2021Sponsorsida 2

Postadress:
Mälardalens Distansryttarförening - Ridsport
Katarina Mungsgård, Porfyrvägen 28
72594 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: malardalens_drf@hotm...

Se all info